Blog Jesmo li stigli s Marsa osmišljen je tako da ponajprije meni pomogne kreativno pisati, tako da ne znam točno da li ja stvaram ovaj blog, ili on gradi mene. Volim svašta po malo, povijest, putovati, knjige, pisati. Najviše volim  istraživati. Teme poput te od kuda je stigao čovjek meni su omiljene pa se otuda rodila i ideja o nazivu bloga. 
Ideja vodilja pri osmišljavanju stranice bilo je širenje i stjecanje znanja o drugim gradovima širom kontinenta, upoznavanje drugih kultura i tradicija, popraćeno pričama. Radovala bi me svaka dopuna informacija, odnosno vaše sudjelovanje. Pošaljite svoju sugestiju, priču, fotografije. Na mojoj stranici možete oglašavati i uslugu, ili proizvod. Za sva pitanja slobodno me kontaktirajte putem e-maila: andaarambasic@yahoo.com

Hvala Vam na javljanju!

 

Anđa Arambašić rodila se u Zelenikama kod Dervente, Bosna i Hercegovina, 1966. godine. Doselila se u Zagreb sa 17 godina te završila srednju ekonomsku školu i Studij za financijski menadžment. nakon čega je specijalizirala internu reviziju kao ovlašteni untrašnji revizor za gospodarstvo. Radi u Zagrebu, u struci. 

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *